2011/06/28

Futó-kaland praxinoszkóppal

Újszülöttek mindig vannak és a több mint száz esztendős animációs technikák mindig találnak olyanokat, akiket lenyűgözhetnek primitív és nyers varázsukkal. Az MP4 játszókhoz szocializált léleknek oázis ez a papírra festett izgő-mozgó másodperctöredék.

Megláttam és tudtam, hogy nincs nyugovásom ameddig enyém nem lehet. Rövid és pörgős nász után továbbajándékoztam, de íme ízelítőnek néhány kép. Tudom, a lovas animáció nagyon elcsépelt, de a mellékelt korongok között ez volt a legjobban sikerült. Továbbiakban majd készítek saját mozgássorokat.


További attrakciót leltem a youtubon immár profik által.

5 megjegyzés:

  1. Lattad szaladni a lovaimat? Nagy harcz volt, mert a blogspot nem tamogatja a mozgo giffeket. Valasz: a jatekboltban szokott lenni. Vagy neten. 9-13 dollar kozott mozog az ara, de csinalhatsz magadnak ingyert.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó, kéhem ahásan! Szupis ötlet!

    VálaszTörlés
  3. Profik a giffjeid, hogyan verted át a Bloggert?:)

    VálaszTörlés
  4. hat ugy, hogy a gugli megmondta :) tobb modszer van, en a leggyorsabbat de nem a legelegansabbat valasztottam. Photobucketen csinaltam fiokot, es oda telepitettem a ket kepet. Oda mutat a bejegyzes, amit kicsi html patkolassal lehet elerni :) Konkretan a photobucketen a kep elereset kimasolod vagolapra es bevagod a html kod megfelelo helyere.

    VálaszTörlés