2011/06/27

O what a point - Lukkamera találkozó

"Ki hinné, hogy oly kicsiny hely egy pontba foglalhatja a teljes univerzum képét? ... Ó nagyszerű eljárás! ... Ó minő pont mely ily csodás!" Leonardo Da Vinci (fordítás szabadon angolból)

Nos a hétvégén a székelyudvarhelyi könyvtár és szűk környékének Világegyeteme + egy főiskola :) képe tömörült ebbe a fent említett csodálatos pontba. Az eseményről bővebben, illetve a képek Csaba naplójában, itt. Ezúton is köszönet Csabának a nagyszerű alkalomért.

A megfúrt sörös-doboz és más furfangos szerkezetek mellett a 4x5"-ös is kivette a részét a világ egy pontba zippeléséből. Igazán meglepő volt, hogy vannak még olyan emberek, akiket érdekel ez a dolog. Úgyhogy a lenti, elhivatott Mesterek szorgalmasan tesztelték a masinát, az meg örült, hogy végre szívesen foglalkoznak vele. Íme a csapat, immár üveglencse (és JPEG) által tömörítve:

3 megjegyzés:

  1. Kedves Szerkesző!

    Én a kelemenpictures.wordpress.com-tól vagyok és szeretném felhívni a figyelmedet a paw-puppies.szunyi.com fotópályázatára! A pályázatot együtt rendezzük. A szervezésben benne van még a cute-dogs.szunyi.com is.
    Lenne esélyed. :)
    Bővebb infók:
    http://kelemenpictures.wordpress.com/extrak/versenyek/nyari-hangulat/
    Remélem felkeltettem az érdeklődésed. Ha van kedved jelentkezz.
    Üdv:
    KD

    VálaszTörlés
  2. Irton koszi, de igy is egy idotagitora lenne szuksegem. Minimum egy zseb-fekete-lyukra - hogy a poszt temajanal maradjak :) Vagy kettore.

    VálaszTörlés