2011/07/13

A virágárus

Az Elekes kávézó előtt készült a kép a virágárusról a múlt század vége felé.

Csokor ibolya lett volna a jutalmam, ha elfogadtam volna. Mai eszemmel ajándék-képpel honorálnám azt a csokor virágot. Sokáig negatívon, majd mágneses formában őriztem sötét diszkek bugyraiban, pedig lehetett volna unokák egyetlen emléke a nagyapáról. Most íme megmutattam.

5 megjegyzés:

  1. Praktica + Pentacon 200mm?, mutass még ilyeneket!
    A minap nézeggettem át egy pár régi képet (a múlt század végéről :)) és egyiken ezzel a felszereléssel szerepelsz. Vagy ez már a Canon T60?
    Utána jött az Eos 300, de hogy a tegnap mi történt arra nem emlékszem:)

    VálaszTörlés
  2. Te, eskuszom, nem tudom. Nincs benne az EXIF-ben :)))) Jobban emlekszel a gepparkomra mint en :) Inkabb T60 lehet. Lesz meg regi kep, csak epitsem meg a negativ/dia szkenneremet. Hanem egyszer csaphatnank egy sorozest aminek kereteben mult szazadi kepeket nezegetnenk. Ha elokerultem szabadsagbol visszaterunk erre. Es elhozhatnank a regi gepeket is. A T60-at tudom kinel van :)

    VálaszTörlés
  3. Jó ötlet, nagyon időszerű volna egy sörözés :)

    VálaszTörlés
  4. én már fene m a Smenámat , az az igazi az enyém.
    péntek estére megyek sörözni a parkba, de nem ihatom meg mert vezetek. ha benne vagytok én is veletek söröznék, de vonattal megyek. nem tudom többletfizetést követelnek-e a parkirozáskor (legfennebb a Gimi előtt hagyom) v'rom a tal'lkoy'st a fene mindenbe beleszolnak ezek az angolok

    VálaszTörlés
  5. :) hat penteken nem leszek. De nem az angolok miatt :)

    VálaszTörlés