2011/10/10

Lapra szerelt virágok

Szép ajándék a virág, de még többet ér, ha mi magunk készítjük el. Persze, ha nem vagyunk igényesek vásárolhatjuk is a kész virágot a boltban, vagy termeszthetjük a kertben, szedhetjük a mezőn, azonban mégis az a legeslegszebb, ha saját magunk csinálunk virágot. Miből? Hát például lapraszerelt virágalkatrészekből.

 
Biológiában járatlanoknak javallott teljes virág-készleteket rendelni, így elkerülhető, hogy a nem összeillő alkatrészek összeszerelésével virág-gollemeket és virág-torzszülötteket kelljen ajándékba adnunk virág, akarom mondani, világ csúfjára.


Gyakorlatlanabb virágkészítők először olvassák végig az útmutatót, és semmi esetre se válasszanak nehéz virágokat kezdésnek.


A Gerbera-készlet viszonylag egyszerű, ám annál aprólékosabb szerelést igényel. Ha jól végeztük az összeszerelést, a végeredmény ilyesformán kell kinézzen.


Jó szórakozást. És ne felejtsétek el megnézni egy profi virágrobbantó szakember munkáját.

7 megjegyzés:

  1. 이것은 아주 심각한 것입니다, 당신은 정말 인내해야?

    VálaszTörlés
  2. 번호 이것은 믹서에 꽃을 던지 충분하다 :)

    VálaszTörlés
  3. perszeeee, természetesen darabokban :)

    VálaszTörlés
  4. Lapra szerelt virágok... Hhaha! mit ki nem találsz! :) És akkor jöjjön a 3D-s puzzle hangyaboly! :)))
    Persze, használunk dekorációnak színezett természetes anyagot, de nekem azért ez esetben az élő virág az sokkal szebb!

    VálaszTörlés
  5. Hááát ööööö... ez is élő. Vagy volt... Vagyishogy lesz összeszerelés után... ami ugye előbb volt, mint a szétszerelés. Hogy is van? Hát nem mindegy az idő iránya? Mondják, hogy az entrópia jelöli ki az idő irányát. Hát én megfordítottam az időt. De sebaj, másnak is gondot okozott ezen poszt értelmezése ;)
    No nyújtsa fel a kezét hirtelen, aki hisz a házivizilóban és azt hitte művirág ez itt :)

    VálaszTörlés
  6. Én csak azt akarom mondani, hogy reám ne számítsanak! Me azé a gerberát ejsze mindenki felismerte, s azt es tudjuk, hogy nem te szerelted essze :)))
    De a kollázs ötlete az nagyon jó. Főleg kisiskolások körében használjuk nagy előszeretettel- ha jó a ragasztó, s aztán nem potyognak le az elemek a képről. A finommotorikus készségeiket-képességeiket fejlesztjük vele.

    VálaszTörlés