2012/06/01

ESP a temetőben

Nos nem lesz szó telepátiáról, clairvoyanceról, ha csak ezért kattintottál volna, most gondolatátvitellel azt a makro PK-t sugallom neked, hogy kezedet vidd az egérre és kattints innen tovább... Igazából itt most kiterjesztett  (extended) szenzoriális percepcióról lészen szó, amiben a szenzor nem biológiai, hanem szilíciumos. Hát persze, meginfrásított CCD - na, csak ezért ESP. Nos, ha bírtad követni eddig a gondolatfüzért, akkor már bátran folytathatod tovább :)

Én nem tudom William Mumler úr hogyan csinálta, milyen spektrumban szkennelte a negyedik dimenziót, de Pixinek egyetlen szellemet sem sikerült lefotózni ebben a hullámhossz tartományban. Hogy a levelek susogása poltergeist volt e, vagyishogy lidércek sündörögtek e a lombok között, azt én meg nem mondom, de természetesen nem adjuk fel, mindaddig, míg bár egy szerencsétlen zombit le nem fotografálunk. A felvételek a székelyudvarhelyi katolikus temetőkertben készültek. És van még a Pixi galériájában a flickr-en is pár. És van erről egy régebbi bejegyzés is.



4 megjegyzés:

  1. A zombikat ne a temetőben keresd mert itt járnak köztünk meg irodákban vészelik át a neppalokat.
    Sőt láttam már egy párat plakáton is mostanság :)

    VálaszTörlés
  2. :)
    És apropó lidérc vagy mi. Este, vakufény mellett fotóztam, néha az ég felé is lőttem. Szabályos gyönyörű, kisebb-nagyobb zöld gömböcskéket fogtam be néhány szárnyas bogárka vagy denevér mellett... Gőzöm sincs, mi lehetett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérdés, hogy mit fogyasztottál a fotózás előtt... Lehetséges magyarázatok a neten garmadával vannak, csak belemártóztam a "szakirodalomba" és irtó jót mulattam :) Node mi okosok tudjuk, hogy szellemek nincsenek. Úgyh. teljes bizonyossággal, szerintem mikro-ufó, természetesen zöld mikroufó. A fogyasztott gombafélék ufóhatása :)

      Törlés
  3. Pedig én mintha valami lidércet látnék az utolsó képen a lombok mögött... Vagy csak képzelődnék? Na mindegy későre jár már, jobb ha lefekszem.
    Egyébként különleges infraképek, tetszenek ezek a hihetetlen, természetellenes színek.

    VálaszTörlés