2013/06/19

Szállj, szállj, szállj fel magasra...











Nézzétek meg Emma Kisiel At rest albumában a finom részvét és az állatok halálának morbid gyönyörűségének fotóit. 

6 megjegyzés:

  1. No, akarám kérdezni, ejsze dögvész van Udvarhely felé? Rossz vicc. Szovel, elég morbid egy művészeti ág a tetemek ábrázolása... De hidegen nem hagy, az tuti, még ha hideg is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvastam valahol, hogy évente kb. másfél millió ember hal meg autóbalesetben. Állatból jóval több, ha a bogarakat nem számoljuk, akkor is, bár miért is ne számolnánk?! A fenti képeken a galamb és a fióka nem autóbaleset miatt halt meg. A galambot valószínűleg a villany csapta meg, a fióka pedig túlságosan kihajolhatott a fészekből.

      Törlés
  2. Különös témaválasztás minden esetre... A gyerekek vajon min tanácskozhatnak a tetem felett?:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A témaválasztásra mondanám, hogy a téma az utcán hever. De bár 53600 találat van erre a konstatációra a gugliban, belátható tallózás alatt sem leltem megjelölve azt, hogy ki is mondta ezt és mikor. Nagyvonalúság? Igénytelenség? Vagy csak így készül az írott folklór? No, most már lesz 53601.
      A gyerekeknek, gondolom, sokkal izgalmasabb egy döglött galamb, mint a fölnőtteknek :)

      Törlés
  3. Éveken keresztül gyűjtögettem ezeket a hullákat toll és koponya gyűjteménybe, még most is hajlamos vagyok beletaposni a fékbe, ha valami különleges fajnak tűnik a megboldogult. Fotóm is van szinte mindenfajta élőlényről, hasonló "road-pizza" állapotban. Persze nem művészi meggondolásból!

    VálaszTörlés