2013/11/18

Vizes, és?

És hol van? Ez a kérdés. Régebb ösvény se volt a tőzegen, úgy kellett bokától tokáig sárosan, a lápon átgázolva, a patakot követve megtalálni, aztán körülötte tarrá lopták vágták az erdőt, aztán a taffnak utat vágtak keresztül a hegyen. Aztán kiépült a turizmus. Jelenleg jelzés vezet oda a Szökő-patak jobb partján (a bal partnak ugyanis már deszka). A hangulatos ösvény mentén kétoldalt áfonya terem. És, hogy a pofók turista petyhüdt testét ne a vizes mohára kelljen leszottyantsa, építettek egy fedett pihenőt is, egészen a vízesés alá, hogy ülve is nézhető legyen a bekkgránd.



Tetszik, hogy tiszta, tiszta Nyugat-Európa, sőt Nyugat-Amerika, Ez a csúcs, a világszínvonal. Nálam itt kezdődik a minőség, Itt kezdődik nálam, ez az igazi kikapcsolódás, Leülök, fogyasztok, egyszerűen jól érzem magam, Én már nyugati vagyok, nyugati vagyok Nyugati nyugati vagyok    
 -   Bëlga (sőt Nyugat-Bëlga)   -

1 megjegyzés:

  1. Hja ..Szökő vízesés . .elhagytam vagy 3 hete a fotóstáskámat, majd még azon éjszaka meg is tláltam ugyanott. Vagyis nem sokan tolonganak arra . .szerencsémre ..
    Egyébként a fagyott, jeges verzió megfogott, máris nézem melyik téli hétvégén tehetek újra egy látogatást .. hátha addigra felnő a baloldal erdeje is, vagy legalább akkora hó lessz hogy azt hiszem soha nem is volt ott erdő ..

    VálaszTörlés