2018/10/25

Mother do you think, they'll like the song?

Anya, mit szólsz, megpróbálják letépni ezért a tökeimet? Pink Floyd


Na, hello röfik! A hatalom mindenhol büdöset szarik és nem töröl segget, mondta a Tankcsapda, érjük tetten letolt gatyával az urakat, s gyűjtsük csokorba a forradalmi dalokat. Azt már tudjuk, hogy mit gondol a NER a kultúráról. Most azt nézzük mit gondol a kultúra a Nerről. Repüljenek azok a gecigránátok! Bella ciao! Arriba arriba hey! Allah segíts!

Az anarchia nem a káosz hanem a / Mindenkori hatalom nélküli rend
a torkotokban a lőszer a hangszerünk meg a fegyver - Tankcsapda

Legyen trágár minden szó? Sok előadónál az lesz, a böszme politika mutatta az irányt az explicit szövegek terén. Nem lesz könnyű kiválasztani a rengeteg alkotásból a relevánsakat, de azért kezdjük, mondjuk, a ligeti-krisztussal. Vega disznótoros jön. Riszpekt.

 Link
Hasta la vista mista Prime Minista. Melyik rendszer is volt az, amelyik pszichiátriát vetett be ellenségeivel szemben? A Hétköznapi Csalódások kedvenc rendszere?  Kicsit sem értünk egyet azzal, hogy a Kádárizmus egy hangyányit is jó lett volna, de azért emlékszünk arra, hogy Ceauşescu rezsi(m)jéből nézve Bezzegország volt a konszolidált Magyarország. A kenyérjegy és csirkeláb mellől a legvidámabb barakk egy élhető helynek tűnt, RAMA-margarinnal, kerekrágóval, dunakaviccsal. Igaz, hogy a kerekrágó hitelből volt, de akkor ezt ki tudta? Meg aztán inkább a pesti piacról gyűjtsenek be a magyar rendőrök (mert zoknik eladásával pótoltuk azt a pár ezer forintot, amit a román állam kivinni engedett a turistáknak), mintsem a román szekuritáté pingpongozzon a golyóinkkal.

De, hogy HétköznaPI CSAlódásoknak jelenleg a Kádár rendszerből ki is hiányzik leginkább, az nem vili. Aczél, vagy Erdős kellene üldözze őket, hogy meglegyen a komfort? Nosztalgiából megy is a cenzúra a kommentmezőkben. Nem könnyű választani a rengeteg nihilista rockandroll közül. Kezdjük a rendszer Emmanuel Goldsteinjével. De még elő fog ez kerülni ma párszor.
Link
Csalódáséknál nem az első eset, hogy nagy költőink micsodájával ostorozzák a burzsujokat (pl. Én József Attila itt vagyok - a teljes album), de ahogy Ady vérbajos lomposával odacsapnak Lázár csíki-sörhabos szájára, hát tudjuk, hogy mi minden és ki mindenki mennyit ér, de erre tényleg nincsen MasterCard. Megfizethetetlen. Én tényleg már csak egy sört kérek. Heinekent, ha lehet. Csillagosat.

Link
Kádár ott volt ahol lennie kellett. Tette amit tennie kellett. Közben a tajgán ismét kitavaszodik. Putyin meg újra orosszá szereti ezt a (fél)deciországot.
Link
Mondjuk én speciel az ukránokat sem tudom sajnálni. Ellenségem ellensége megihatja a decimet. Meg a Tibi atyáét is. Egészségetekre! Davaj!
Az egész életművet érdemes meghallgatni, ha bírod a punkot. És ne feledd, ha majd titkolni kell a harcot, van pár burzsuj, akinek a bőrébe kötve jól mutatna Bakunyin meg Kropotkinka.

Akkor hallgassunk egy kalandvágyó fiatalt, aki a partvonalon túlról ugatja meg a vackát. Hát nem abszurd ez a dizájner élet?
Link

A Kozmosz zenekaron nehéz fogást találni. Nyugalom a helyzet változatlan, a fiatalság a helyén van (aztán reméljük, hogy ez is nem csak duma, mint egykoron), pont olyan lázadó, mint bármikor a történelem folyamán. Mint amilyen a Kedves Vezető is volt régen. Nem tudom, ők tudják e, de jelenleg szabadabbak, mint valaha lesznek.

 Link
Na jól van, ez az öngyűlölő magyar prototípusa. Aki még arra sem képes, hogy büszke legyen csomó olyanra, amit nem ő, hanem az elődei hoztak létre. Fogadjunk egy magyar focigyőzelemre se lennének büszkék az ilyenek. De a zene azért jó. Még. Még egy dalt. Még egy csíkot. Egy lovagkeresztet. Még több évet.
Link
WNTS-ként is megvan bennük a dac. Petőfivel akasztják a hóhért. Úgy ahogy, a zene meg pont olyan, amilyen.

 Link
És nem ők az egyetlen.

 Link
De mit is tanítanak a gyerekednek? Mit kíván a magyar nemzet? Népinemzeti hiphop rappet? Cica atya megszentelt pillanata következik. A kép, a hang, minden. Legyen megint releváns az edukáció? Nem túl progresszív gondolat ez? Pont annyira, mintha egyetlen snittből akarnának klipet felvenni.
 Link
Ez a baj az emberekkel, hogy sokat jár a szájuk és ez komoly kár. Bezzeg mi, a mi időnkben befogtuk. Meg is lett az eredménye.

 Link
És tényleg, miért is nem fegyencek? Ha már egyszer lopni, mennek lopni? A vége az lesz, hogy egyszer úgyis... meglesnek.

Link
Maradunk a szövegelős műfajnál. Rezsicsökkentés, lakhatás? Bobafett télen se fázik meg, hiszen rajta a háttértakaróú. Aki félőüs ne néjzeee.
Ez meg egy régi nóta2008-ból, de 2018-ban is ugyanazt mondja. Ugyanannak. Nénike.

Link

Amúgy te vagy a soros. Tudtad? Ez felháborító!

 Link
Ne csak osszad, lájkoljál is! Hoppácska, Luke Benz itthon felejtette a komáit. Mindig csak az a pénz. Hát a hazaszeretettől nem bírtok jóllakni?

 Link

Ugyanerről, kicsit idegesebben. A narancssárga színű ragtapaaasz lehet az okaaa. Tekerj kereken 4:00 percre, onnantól Borsod a sorsod. Ízig vérig. Gyere haza fiatal.

 Link

Kicsit lazítsunk az indulatokon, mert a java még hátra van. Kardos inkább rád bízza az értelmezést.

 Link

Közben meg Feriii! Gyere mert segíteni kell! Értsd ahogy akarod. De miben is kell segíteni? Krúby, ez a posztmodern Szindbád, megmondja.  Minden szava... khm... gyöngyszem.

 Link

Se Feri szeri, se száma a kritikus nótáknak. Zebulon Dudora. Duplacsavar. Sőt időnként tripla. Azt se tudod a végén, hogy ki kivel van. Na itt aztán mindenki megkapja. Te is. Én is. Wikingeknek walhalla, nekünk meg Wellhello.
 Link

Mi nem volt még? Nőügyek? Jöhet? Foglalkoztok vele?
 Link
Tök alap. Há nem?

Itt meg Ákos kapja rendesen. Minek neki a dupla aréna, szüljön egy dalt, ami nem kurva béna. Csodálatos. Szüljél te is egy bébifókát. Ne zavarjon, hogy már 7,5 milliárdan vagyunk. Te is okozója vagy. Ez felháborító!

 Link
Bújj el Ákos, jön a bosszú népe. Nézzétek meg a csatorna többi cuccát is. Megéri.

Sok újat már Greg sem mondhat. Inkább csak egy kör-kórkép.
 Link

A Bankrupt témája is már lerágott csont. Az ellenzék mindig csak ugyanazt mantrázza, hát nem unják még?

Link
De friss a csatorna, hallgassátok. És holnap is itt lesznek, mert most már nem mennek el innen. De mi van ha kamu az egééész?

Bírjátok még sorosgyörgyöt? Itt sem gyakoribb, mint a migránstévén.

Link

Apa munkássága megvan? Na itt egy bocsánatkérés tőlük. Akrosztichon. Értitek ;)

Link
Bocsássá meg KDNP. S külön Semjén Zsolt is bocsásson meg. Hogy az a Jóisten is már egyszer bocsátana meg mindenkit.













Fatal system error detected? Fuck the system!

#eci  #agyambankopaszcenzor #migranssimogatolipsi #rezsidémon #égjenafidesz #rekeszdki #szakallasno #bajszosszar  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése