2012. aug. 3.

A sétálás...

Azért érezte a kreatív is, hogy egy ilyen cím, na meg a rózsaszín szájacskáról szóló idézet, szükségeltet némi képi pontosítást is. Olvassátok, kacagjatok és asszociáljatok szabadon  :)
A primitív humor mellett azonban van itt más is. Nem véletlenül választották a sétát a szoptatásért, például a Babakocsihajtó-verseny a Tejúton helyett. Szomszédnéniék majd elmagyarázzák miért szopás a sétálás :)

5 megjegyzés:

 1. Tény, hogy nem árt ha tud sétálni az ember, ezért már babakorban meg kell tanítani a gyerekeket erre.:-)
  Legjobb program, elfoglaltság a sétálás a szoptató anyukáknak és kisbabájuknak. Csak bele kell gondolni abba, hogy pl. a futás vagy úszás mennyire kimerítő és szoptatni sem lehet közben.
  Na de viccet félretéve, igazi hasznos program ez szerintem.

  VálaszTörlés
 2. ...szamomra ez a cikk nem tanuskodik masrol, mint egyugyu erzeketlensegrol... es meg humort sem veltem felfedezni benne. egy olvaso

  VálaszTörlés
 3. Azert gyere meg, hatha talalsz majd neked valot is az oldalon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. koszonom az invitalast :) olvastam nehany mesedet is.
   mivel a 'kis herceg' a kedvencem, ezert ezzel kezdtem. ott sem rejtettem veka ala a velemenyem (lasd: megjegyzesek)
   ps. ha leszel szives tajekoztatni mi is az az URL-cim, akkor nem kell majd nev nelkul irjam a bejegyzeseket... elore is koszonom :)

   Törlés
  2. Válaszolok arra is lelkem, csak éppen WiFin kívül volt a Grimpix. Erre is csak azért külön, mert olyan ritka a negatív koment, hogy meg kell becsülni, hanem azt hihetném, mindig ugyanannak a 10-15 embernek írok :)
   Hanem a végét nem értem, elvileg ha be vagy jelentkezve pl. gmailba, akkor arról a névről jön a bejegyzés. A többit nem próbáltam. A Név/URL arra jó, ha nem a guglidról akarod, hanem beírsz egy nevet és esetleg a webes oldalad címét.

   Törlés