2011/09/15

Quo vadis Pléh-Krisztus?

A minap jódolgunk felhajtott a Gordon-hegyre, ahová a sokat vitatott Krisztus szobor eljövetelét jósolta az írás. Az útról csupán az erdőbe vágott ablak jelzi a Messiást. Közelről meg így néz ki. Ebből még bármi építhető. Például rakétasiló. A székely űrprogramnak is lenne néhány lelkes támogatója.

<< A figyelmes szemlélő biztosan észrevette, hogy a két bátor artista, halált megvető deszkázással jelzi, bizony a székely tájba jobban  illene egy deszka-megváltó az iron-man helyett.

A félkész szerkezet sorsa felől nehéz megtudni bármit is. Többnyire csak az ellenzők véleményét hallani, senkivel se találkoztam még aki fenntartások nélkül támogatná a dolgot.
Mindenesetre feltűnt, hogy a telefon-átjátszó tornyok, majd minden dombtetőn, senkinek sem szúrják a szemét, pedig ugyanazok a kifogások azokra is érvényesek.
Hejj, pedig, akik nem következetesek, nem lesz övék a mennyek országa...
Hogy giccs volna? Lehet. Van még giccs a környéken dögivel, aztán attól sem ütött még be az Armageddon, derék buszos turistáink amúgy is mindenevők.

Fejlemények itt >>

8 megjegyzés:

  1. Ez a deszkázás jól divatba jött.:-)

    VálaszTörlés
  2. Jajj már ki is ment a divatból, csak mi vagyunk lemaradva itt izé, vidéken. Ez az újabb divat ni, a betmenezés:
    http://galeria.nlcafe.hu/1/47556/Batman-ezes

    De hát ezt csinálja az, akinek két anyja van :)

    VálaszTörlés
  3. Én bírom a metált, jöhet a pléhkrisztus :)

    VálaszTörlés
  4. Mégiscsak értedemes jónevű egyetemre járni (mint a Purdue), lám, hogy megokosodik az ember. Máris nem foglalkozik ilyen részlettel hogy fent vagy lent. Akinek nem jut Ámerika, annak marad az itthoni (ugró)decka...

    VálaszTörlés
  5. Ne szökjetek egyből a Batman-ezésnek, egyszer jöjjön az Owling-olás.

    VálaszTörlés
  6. Én meg jól szórakoztam az irományod olvasva! :) -meg igazat is adok. De hogy ezek a dilis deszkások hova fel nem mennek egy hasasért... :)

    VálaszTörlés
  7. Hát azért, a telefon-átjátszó tornyok engedéllyel lettek felállítva és lássuk be, van némi hasznuk, emellett csak oda állítottak fel olyat, ahonnan semmit nem kellett kivágni.

    VálaszTörlés
  8. Jogos észrevétel. Úgy hírlik valóban a törvényes utat (is) lerövidítették az urak.

    VálaszTörlés