2013/09/07

Hargita TT 2013 - alternatív track

Nos, azoktól a kedves résztvevőktől, akiknek herótjuk volt attól, hogy hátulról eléjük teleportáltunk, vagy, hogy hiába sprinteltek inuk szakadtából csőgázzal, úgysem érhettek a selymes lábunk nyomába, természetesen nem kérünk elnézést, megszívtátok - evvan :) - ugyanis  mi elvégeztük előző este a házifeladatot, és a guglitérkép alapján kicsinosítottuk az UEKE oldalán található gps tracket. Meg hát, több mint féltucat TT-vel a hátunk mögött, elég dörzsöltek is vagyunk már ahhoz, hogy nemcsak eltévedni lehet, hanem megtalálódni is. Persze a futók ellen az sem véd, de ők más súlycsoport :)

Az senkit se tévesszen meg, hogy az UEKE track 46km, a mienk, pedig csak 42, az előbbi sűrű, a miénk kigyomlált mintavételezésű. A különbség alig huncut 2 km lehet összesen, vagy annyi se (4 helyen száz méterek, egy helyen pedig 1km), ami viszont remélem így is bőven elég volt frusztrálni a tisztelt sorstársakat.

Route 2,322,920 - powered by www.bikemap.net

A szervezők közül többen kérdezték, hogy mennyire volt követhető a terep. Hát, ugye, amerikai űrtechnikával... maximálisan :) És végre megadatott, hogy két bírói pontot is hamarább értünk el, mint maguk a bírók, ami megboldogult fiatalkorunk óta nem igazán fordult elő (az is csak egyszer, az első Jókainkon). 

Bár a negyedik-ötödik helyezés nem dobogós, azért mi fennhordjuk így is az orrunkat. Persze ehhez kellett, hogy az igazán nagy futók ne legyenek jelen. Opportunisták vagyunk, na, tavaly nem volt ekkora pofánk. Ezúton tolmácsolom respektünket annak a harmadiknak, akinek sikerült elénk teleportálódni valami csuda folytán a Csicsói-csúcs környékén, annak a kettőnek viszont, akik unzsenírt rohantak előttünk pár órával, meg azt, hogy szégyen a futás fiúk :)

Köszi az Ueke csapatának a Hargita TT-be belefektetett munkát. Nekik most nem üzenünk semmit, remélem úgy is tudják, hogy évről-évre nem szenvedni  járunk ide vissza.

Ó, dehogynem üzenünk: Istenkirály ez a TT! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése