2013/07/01

Reszket egy hód a tó vizén...

Ez mehet hangulatnak a háttérben. De a Komár-féle előadás se kutya. Heppi borzadály, ahogyan a romantikát értelmezik egyesek. A képek Levi gyűjteményéből valók,  de mások is rákattantak erre a vizuális horror-trippre. 

Ó, azok a pózok, és tekintetek. Ó, minő kecses bájai a kornak. De azt hiszitek ma más az ízlés? Csak úgy kapásból pár perc alatt ni, miket találtam a facebookon, lájkoljátok: ezt, meg ezt, meg ezt is.

5 megjegyzés:

  1. Régen is sokfélék voltak az emberek és ma is, ez már nem változik.
    Érdekes facebook oldalakat válogattál be ide. Nagy szemétláda ez az internet, de akadnak értékes dolgok is.... most valahogy úgy érzem magam mint aki kukázik.:-))

    VálaszTörlés
  2. Szépreményű

    Blogger Grimpix Úrnak, helyben, Konstruálók utzába

    Arra szeretném kérni Önt kedves Grimpix, hogy tenne fel a bloggjára egy saját készítésű romantikus ihletésű fotográfiát. Szignálva kérem szépen, a gyűjteményembe szeretném.

    Rajongói köszönettel, Takács Rozika
    a Templom utzából

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biz isten végigtúrtam a tizen-ezer képemet, de egy ilyet se találtam. Van olyan amelyiken occsó romantika nyomokban (sőt) megtalálható, de azokról meg hiányzik az ember (ilyen már volt giccs címke alatt). Akad viszont az emlékfotók között szép számmal, olyan ahol Grimpix egy-egy nőbe kapaszkodik, hasonlatosan mint a fenti képeslapokon, csakhogy azokat közszemlére nem tehetjük, az érintettek érintettsége végett :) Se szignálva, se másképp. Rajongóink megértését kérjük ez ügyben :)

      Törlés
    2. Kedves Grimpix Úr!

      Köszönöm válaszát. Úgy is jó lenne a gyűjteményembe ha az emlékfotókon nem lehet felismerni Juditot, Editet vagy Icát.
      Ha mégsem akkor jó lesz a ritkás erdő alatt a langy tó is.

      Köszönettel, Takács Rozika

      Törlés
  3. Erre bizony én is rákattantam...:D
    A hozzá költött néhány sor veri gúúúd!:)

    VálaszTörlés