2019/04/26

Amazing clickbait titles

Akkor vagyunk következetesek, hogyha a bejegyzés köszönő viszonyban sincs a címmel. Szóval van ez a videó, csak a ceruzás részt figyeljétek 4.42-től



No, szerintetek ez hogy is van? Ugye, egyből a pragmatikus hozzáállásunk a világhoz, hogy vajon alkalmas e egy ilyen kártya, női ruhaneműk átlátszóvá tételére is, vagy ez csak ceruzákkal működik?! És mi lehet az a csoda-kártya? És van e belőle nagyobb, mondjuk nyaktól térdig? A kommentelők (nagy része) úgy tűnik nem végezték el rendesen a házi feladatot. Meg aztán milyen az ilyen, hogy a tudományt mágikus kártyaként árulják? Ez olyan, mint amikor a fizikára tütüt adnak, hogy mórikálja magát a rosszízlésű publikum előtt. Hogy Puzsért idézzem, ez a posztmodern, bazdmeg, és kurva nyomasztó.

Mivel az interneten elég vad magyarázatok is előkerültek, mi sem kívánjuk eloszlatni a homályt, csak demonstráljuk, hogy képesek vagyunk reprodukálni. Természetesen háztáji cuccokkal. Ingyen. Ceruzával. Nem nővel. Arra nem Sagan, hanem a Brazzers csodálatos természetfilmjei valók.




És segítségnek egy sikertelen próbálkozás. Tehát nagyon nem mindegy, hogy milyen az a kártya, és hogy mekkora távolságból mekkora objektumokat nézünk rajta. Sőt, ha megfigyelitek, a videóban a vízszintes ceruzák csak ketten vannak és jó nagy hézaggal. Nem véletlenül.



Na így már dereng? Szóval mi ez a cucc?

4 megjegyzés:

  1. A "háztáji cucc" mennyire sanszos hogy nekem is van? Ez kis extra segítség?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsesz, valamiért nem jelezte a hozzászólást a rendszer. Szerintem sok embernek van otthon, de tönkre kellene tennie valamit érte :) Valami régi cuccot, ami gyerekkorunkban volt divat.

      Törlés
  2. Van köze a rangefinderek split screen fókusz megoldásához?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha erősen laza kapcsolatot keresünk, akkor belemagyarázható. De sokkal inkább van köze a kacsintós pénztárcához :)

      Törlés