2020/04/03

Isten nevét hiába

Hála a magasságos Gondviselésnek, köszönöm Drága Jó Mennyei Atyám, Áldás, meg Dicsőség, hogy most már nekünk is van egy fertőzöttünk, mert ugye, mekkora kognitív disszonanciát okozott volna a székelyeknek, hogyha pont közülünk került volna ki az első, azok után, hogy hetek óta bizonygatjuk, hogy a csíksomlyói Szűzmária megvéd a kórokozók 99 százalékától, s úgy vigyáz a székelyekre a végeken, ahogy senki más emberfiára nem, mert kiválasztott nép vagyunk, nem úgy mint a denevérzabálók, vagy spagettizabálók, vagy úgy általában a hanyatló nyugatiak. Itt mi legalább mind egy vérből valók vagyunk, ami tudvalevőleg nem ugyanolyan színű vér, mint például a sri-lankaiaké, vagy a cigányoké, de pláne nem olyan, mint a románoké. Mi mind összetartozunk és összetartunk a bajban. Normakövetők is vagyunk és legesleginkább keresztények. Íme: 




Ezt egyetlen szekelyhon.ro cikk produkálta, amiben arról írtak, hogy még egy palcsinger sincs közülünk.
Ha nem tudod elolvasni, mentsd le, s úgy kinagyítható, mert ekkora hálát még a gugli se bír megjeleníteni egy az egyben ;)
Na, most tessék. Megtörtént. A Gonosz betette vírusos lábujját a templomunkba (na jó, nem az igaziba, hanem a bevásárlóközpontunkba, de értsed szimbolikusan). Most egy kicsit mindenki szabadon szembeállíthatja őket velünk. Mert nekik mindent szabad, bezzeg mi. Most megint kicsit kívülről tép minket a balsors.  Te Jószagú Atyaúristen, hogy én mennyire boldog és büszke vagyok, hogy nekem megadatott, hogy ilyen nagyszerű emberekkel és emberfajokkal lehetek összezárva e szűk kis Kárpát-medencében. Jesszumpepi! Ánem!

ps. Mondtam már, hogy aki először elkapja, az palcsinger? Na, most már az is megvan ki az!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése