2024/08/06

Tisztára nyolcvanas évek. A kanári.


Maga a csomagolás, a leírás, a PCB, minden, de minden, a 80-as éveket idézte. Amikor a román volt még a kínai. Akkor, ha azt mondtad, hogy kínai tollad van, az nem azt jelentette, hogy egy ócska szar, ami leginkább írni nem ír, hanem az maga volt az aranyhegyű minőség. Ha valamilyen cuccod román volt, na az pont olyan is volt. Ez mára lassan megváltozott, de most mégis olyan cuccot találtunk, amit mintha 50 évvel ezelőtt vásároltunk volna. 

A PCB olyan, hogy még nekünk elsőre is sokkal jobb sikerült. De lehet, nekik is menne jobb, csak így olcsóbb. Pasztázva (vagy attól függetlenül) végül össze lehetett rakni és egyből ment is. Nincs rajta hangerőszabályzó, se semmi, elég erős és irritáló a hangja, hogy felbaszhass vele bárkit seperc alatt. 

Van ebből mindenféle változat (weboldal a kép alján), kutyus, cica, kacsa, tücsök. Jobb volt összerakni, mintha fészbukoztunk volna azalatt, és kb. két drágább kávé ára. A kínaiak ezt egy dollárért adnák, ha eszükbe jutna. Mindemellett, valahol imponált ez a házibarkács megoldás. Még úgy is, hogy az alkatrészeket, nyers PCB-t, stb. valószínűleg ő is az Aliexpressről rendeli.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése