A glicin egy cseppet sem esszenciális aminosav. Mármint nem is lenne itthon, ha nem találunk rá utalást, hogy szép kristályokat lehet belőle fotózni keresztpolár fényben.
Glicin alkoholban tüsiszerűbb, vízben szélesebb formákat mutat. Zselatinban nem tudjuk, mert összekevertük az üveglapokat. Van ilyen. Egyszerre több lappal dolgozunk, két-háromféle alapanyaggal, és többféle médiumban, vízzel, alkohollal, zselatinnal. Az egyes üveglapok teljesen random időkben érnek meg a fotózásra, sokszor folyamat közben is fotózzuk a lapokat, és naná, hogy nem kapjuk ki mindig a kártyát a gépből, hogy a képeket megfelelő címkével elláthassuk. És hiába hiszed, hogy jól megjegyezted, melyik lap melyik anyag, három-négy nap múlva, mikor letöltöd a képeket, már csak találgatni lehet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése